Zencefil Tüketmemiz İçin 7 Muhteşem Neden:
Şifalı bir bitki türü olan
zencefil, tropikal iklimlerde yetişen
yumru köklü bir bitkidir. Özellikle Çin ve Hindistan'da sıkça tüketilen bu bitki, mutfaklarda çorbalarda, ızgara etlerde,pastalarda, kurabiyelerde ve keklerde kullanabiliriz. Bu mucizevi bitkinin saymakla bitmeyen yararlarına bir de yakından bakalım :
1.
Grip /
Soğuk algınlığı ile savaşmak
2. Vücuttaki
toksinlerden arınmak
3.
Sinüsleri açmak
4.
Kas ağrılarından ve iltihaplanmadan kurtulmak
5.
Migren ve
menstrüasyon ağrıları hafifletmek
6.
Taşıt tutmalarından kaynaklı
mide bulantılarını yatıştırmak
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder