Zencefil Tüketmemiz İçin 7 Muhteşem Neden:
 
Şifalı bir bitki türü olan 
zencefil, tropikal iklimlerde yetişen 
yumru köklü bir bitkidir. Özellikle Çin ve Hindistan'da sıkça tüketilen bu bitki, mutfaklarda çorbalarda, ızgara etlerde,pastalarda, kurabiyelerde ve keklerde kullanabiliriz. Bu mucizevi bitkinin saymakla bitmeyen yararlarına bir de yakından bakalım :

1.
 Grip /
 Soğuk algınlığı ile savaşmak 
2. Vücuttaki 
toksinlerden arınmak
3.
 Sinüsleri açmak
4. 
Kas ağrılarından ve iltihaplanmadan kurtulmak
5.  
Migren ve 
menstrüasyon ağrıları hafifletmek
6.  
Taşıt tutmalarından kaynaklı
 mide bulantılarını yatıştırmak 
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder